Waarvoor kan ik sparen?


Ga filevrij en verdien tot €275 aan cadeaus. Fiets naar je werk, werk een dag thuis, reis met het openbaar vervoer of via de P+R. Elke extra keer dat je filevrij reist, spaar je voor credits. De credits die je hebt verdiend, kun je verzilveren voor vouchers in de webshop binnen de TimesUpp app. Lever je vouchers in bij fietsenwinkel.nl of bij fonQ.nl. Je kan ook kiezen voor OV-tegoed om jouw OV-reiskosten te verlagen. Of doneer je credits aan één van de aangesloten goede doelen.

Wat is het verschil tussen punten en credits?

Elke keer dat jij de avondspits extra vermijdt levert jou credits op. Credits kan je inwisselen voor een voucher van fietsenwinkel.nl of fonq.nl, een OV chipkaart of donatie aan een goed doel. Wanneer je bijvoorbeeld 2500 credits hebt gespaard levert dit een voucher op t.w.v. €25.

Daarnaast verdien je punten, elke keer als jij een avondspitsmijding maakt. Met deze punten kom je terecht in de ranglijst van deelnemers aan Gafilevrij. Ga de competitie aan met jouw collega’s en overige deelnemers en kom bovenaan de ranglijst! Lees hier meer over punten en credits.